AANVRAAG VERZENDEN

Uw aanvraag is volledig gratis en vrijblijvend. Wij zoeken voor u de beste vochtbestrijders uit uw regio. Daarbij respecteren wij uw privacy en behandelen wij uw gegevens vertrouwelijk.

Ontvang tot 5 gratis offertes + gratis vochtdiagnose

Reinforce Your Unique Selling Proposition

©2017 - Alle rechten voorbehouden

Vakman-Gids.be

Gratis diagnose + offertes

Zoek geen uren naar een vochtspecialist!

PROTECTION SOLAIRE EFFICACE

1. Renovatiepremie
De premie levert je 20 of zelfs 30% van de goedgekeurde facturen (excl. btw) terugbetaald. Er is een bovengrens van respectievelijk € 2.500 en € 3.333. Je krijgt de premie voor het behandelen van ondergrondse muren tegen insijpelend vocht, het bestrijden van zwammen en insecten of het aanbrengen van kalkbepleistering tegen de muur.

Vochtbestrijding premies

2. Verbeteringspremie
Deze subsidie is gericht op het behandelen van opstijgend vocht en bedraagt €750. De aanpak van het vochtprobleem mag je zelf kiezen: de muren onderkappen, injecteren, een waterkerende laag plaatsen of de muurvoeten herstellen.

ILS ONT LA 

Hilde - Bertem

Ik wist niet waar mijn vochtprobleem vandaan kwam. Gelukkig zijn de specialisten een gratis diagnose komen doen. Blijkbaar sijpelde het water via het dak binnen, waardoor mijn zoldermuren vochtig werden en het behangpapier afbladerde. Ze hebben snel een definitieve oplossing voorgesteld.

Matthias & Elke - Lier

In 2016 kochten we ons eigen huis. Helaas ontdekten we al snel mos en schimmel op de muren van onze kelder. De vochtplekken stegen zelfs op tot het gelijkvloers. We hebben 3 specialisten ontmoet en zijn erg tevreden over het geleverde werk. Ze hebben de muren geïnjecteerd en sindsdien is alles in orde.

Fam. Devos - Aalter

Ons 4-jarig dochtertje heeft een allergie. Toen we het vocht in onze kelder wilden aanpakken, legde een specialist de link. Wij hebben een oud huis geïsoleerd en bij gebrek aan goede ventilatie ontwikkelden zich schimmels. De vochtspecialist stelde een betaalbare oplossing voor en nu heeft ons dochtertje veel minder hoestbuien.

Zij vonden een oplossing

* Deze getuigenissen zijn gebaseerd op de verhalen uit de tevredenheidsenquêtes van onze gebruikers.

Fix the following errors:
Hide