Wilt u de mooiste badkamer van het land?

Geniet van de renovatiepremie en krijg tot € 3.333 terug! Wij zoeken alvast de beste badkamer specialisten uit uw regio.

Ontvang gratis offertes

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...

Premie badkamerrenovatie in 2021

De renovatiepremie kan je aanvragen bij de Vlaamse Overheid voor een badkamerrenovatie in een woning van minstens 30 jaar oud. De volgende werken komen in aanmerking:

Je kan de reeds aanwezige sanitaire installaties volledig vernieuwen of nieuwe apparatuur laten installeren.

Technische installaties zoals nieuwe leidingen voor watertoevoer en –afvoer komen eveneens in aanmerking voor de renovatiepremie. Dit geldt ook voor de installatie van nieuwe kranen of installaties die voor sanitair warm water zorgen 

Luxeproducten zoals een bubbelbad, een stoomdouche, badkamerdecoratie, installaties die groene energie opwekken en verluchtingssystemen komen niet in aanmerking. Ook een tweede badkamer of een tweede toilet valt uit de boot.

Hoeveel bedraagt mijn premiebedrag?

De premie bedraagt 20% tot 30% van de uiteindelijke kostprijs, exclusief BTW, met een maximum van 3.333 euro. Het precieze procent hangt af van je inkomen, of je een persoon ten laste hebt en de totale kost.

Claim uw premie

Ontvang gratis offertes

Op zoek naar een dakwerker, elektricien of zonnepanelen? Vakman-Gids.be brengt u in contact met de beste vakmannen in uw buurt. Krijg gratis offertes, vergelijk en bespaar!

Vind de ideale vakman in één klik

OVER VAKMAN-GIDS.BE

Powered by Bobex.be
Privacybeleid   |   Gegevensbescherming (GDPR)

© 2021 Vakman-Gids.be

Vergelijk & Bespaar
VolgendeVorige

Wij brengen u in contact badkamer installateurs uit uw buurt. Zij contacteren u binnen de 48u om een prijsofferte uit te werken. Gratis en volledig vrijblijvend!

Enkele realisaties

voor

na

voor

na

voor

na